marshall bluetooth högtalare
Tekniska prylar

En fet och supersnygg högtalare för framtiden

Köp högtalaren hos Nettonnet.se

4.990 kr

För några år sedan började de dyka upp lite överallt – bluetooth-högtalarna. Först i liten förpackning anpassade för häng på stranden eller grillfest ute i trädgården. Men snabbt började många mer sofistikerade bluetooth-högtalare dyka upp och i dag finns det en uppsjö av högtalare som är anpassade för hemmet snarare än för partyt utomhus. Ljudet i dessa kompakta rejäla lådor är ofta fantastiskt med tanke på hur små de är!

En som fyller 30 år så här under 20-talet har säkert vuxit upp i hem med en stereoapparat som tog upp halva vardagsrummet. Nu ryms samma ljudkvalitet och volym ofta i en liten låda. Den här kraftfulla högtalaren från Marshall är en perfekt present till den musikintresserade 30-åringen.

Marshall har verkligen krämat på med allt när de tagit fram den här högtalaren som går under namnet Woburn II BT. Vad sägs om fyra högtalarelement som vart och ett drivs av ett en separat förstärkare? Styr volym och andra inställningar direkt via app i mobilen. Oerhört bekvämt till exempel på 30-årsfesten!

Marshall gjorde sig kända under slutet av 1900-talet genom att arenarockband gärna ställde upp just Marshall-förstärkare i lastade ovanpå varandra och på så vis skulle ännu mer kraft komma ut ur gitarrerna. Ofta var det bara rekvisita. Det kallades för en Marshal-vägg och denna typ av vägg blev ikonisk.

Hemma hos den genomsnittliga 30-åringen behövs det nog inte en vägg av förstärkare, men en riktigt riktigt snygg högtalare med den absolut senaste tekniken slår nog sällan fel. Om den du känner inte är någon musikentusiast så kanske den lyssnar mycket på poddar? Radio? Youtube? Eftersom högtalaren är försedd med bluetooth så passar den såklart alla dessa format. Oavsett vad just den 30-åring som du ska ge en present till har för behov, så kommer den kunna använda Marshall Woburn II BT. 

Köp högtalaren hos Nettonnet.se

4.990 kr

2 kommentarer

  • Patrick

    Det känns som att Marshall gått från hårdrock till att bli en perfekt 30 års present till typ vem som helst. Inte mig emot att få en sån här när jag fyller 30 !

  • Inger

    Oj vilken bjässe! Funkar den lika bra till tjej som kille tror ni? Båda mina barn närmar sig 30 och kanske någon av dem borde få en rejäl högtalare i stället för att bara lyssna i mobilhögtalaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *