elscooter
Praktiska saker,  Tekniska prylar

Ta sig fram smidigt och miljövänligt

Köp den hos CDon.se

5.990 kr


Elscootern är minst sagt här för att stanna. Ta en titt på stan i vilken svensk storstad som helst så kryllar det av dem. Grejen med dem är att de ofta är hyrscootrar och där med också dyra att använda i längden.

Den som fyller 30 år har ofta en fast punkt i livet dit den transporterar sig. Det är ofta en arbetsplats, men kan också vara en skola. Eller så är den du ska köpa presenten till kanske särbo och vill kunna ta sig enkelt hem till sin kära. I alla dessa fall är det perfekt med en alldeles egen elscooter.

Med den här elscootern från Xiaomi kan du ta dig så långt som 45 km på en enda laddning (under optimala förhållanden). Det här en en present som passar den prylintresserade 30-åringen. Så ska du fira en som snart fyller 30 och som har fyllt med elektroniska prylar hemma och som ständigt suckar på hur tråkigt det är att cykla eller åka kollektivtrafik så är det här en ypperlig present.

Möjligen känns den aningen dyr vid en första anblick men det här är verkligen en present som kommer förändra livet. Den 30 minuter långa bussresan genom stadens alla avkrokar bli nu en 10 minuter lång historia. Och då snackar vi dörr till dörr, inte hållplats till hållplats.

Den här modellen som i folkmun går under modellnamnet M365 finns ofta högt uppe på listorna över de bästa elscootrarna för vanliga konsumenter. Försedd med display som visar allt från hastighet till körläge. Denna 30-årspresent kompletteras gärna med en hjälm av något slag. Tänk på säkerheten! 

Köp den hos CDon.se

5.990 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *