Lyx att njuta av,  Upplevelser

En riktig lyxbehandling värdig en 30-åring

När man fyller 30 är man ofta på en plats i livet där man har fullt upp. Kalendern är uppbokad med jobb, träning, AW:s, babyshowers, svensexor, och ett gäng andra aktiviteter som hör den här fasen av livet till. Inte undra på att stressen skjuter i taket och många nyblivna 30-åringar känner att tiden inte räcker till. Mot denna bakgrund, vad passar väl bättre än en riktigt härlig avkopplande upplevelse i present? Att ge bort en spaupplevelse är en både generös och viktig gest – nu har det stressade födelsedagsbarnet ingen ursäkt för att inte checka ut en stund och vila upp sig. 

I denna Lyxbehandling ingår en riktig genomgång av kroppen, där varenda liten muskel kommer att få slappna av och bli som ny. Den lyckliga mottagaren av behandlingen kommer att få njuta av en fotbehandling, en helkroppsskrubb, en klassisk helkroppsmassage och en skön ansiktsbehandling. Ritualen inleds med att man får sätta sig ned, landa, och förse sig av ett urval av god frukt. Under tiden får man sänka ned sina fötter i ett ångande aromafotbad, för att låta dem mjukas upp av värmen. Därefter filas fötterna mjuka och masseras in med en skön kräm. När fötterna fått sitt är det dags för en härlig kroppsskrubb, följd av en ordentlig massagebehandling som tar hand om hela kroppen. Sist men inte minst får mottagaren avnjuta en lyxig ansiktsbehandling, inklusive ansiktsmassage och huvudmassage. 

Det är ingen tvekan om saken: den stressade 30-åringen kommer att vara dig djupt tacksam när denna Lyxbehandling är över. Kanske kan den härliga erfarenheten av att finna ett sådant lugn i både kropp och själ ge ringar på vattnet? Kanske bokas en och annan AW av, och lite välbehövlig luft sipprar in i kalendern? Det kan vi inte veta, men chansen är värd att ta!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *