timglas
Tekniska prylar

Vackert timglas från Coolstuff

Köp timglaset från CoolStuff

469 kr

Att fylla 30 år är för många lika med en milstolpe. Man kan uppleva att man stänger dörren till ungdomsåren och inleder ett nytt kapitel i livet. Vilt festande och fattiga studentmiddagar ligger i det förflutna, och nu blickar man istället framåt mot saker som fast anställning, egen bostad och kanske familjebildning. Med andra ord börjar man att bli medveten om tiden och det egna åldrandet, på ett sätt man kanske inte varit hittills i livet.


Vad passar därför bättre som 30-årspresent än ett vackert timglas? Denna eleganta modell med vacker blå sand fungerar både som snygg inredningsdetalj och en poetisk påminnelse om tiden som går. På 60 minuter rinner tiden ut, vilket gör det till en praktisk hjälpreda om man vill få en paus från mobilens klocka och alla distraktioner som kommer där. Timglaset har lite mer rundade former än klassiska timglas brukar ha, och ger med sin ena blåfärgade halva ett unikt intryck för ögat. En stilren pjäs som faller de flesta på läppen, oavsett vilken stil man generellt har på inredningen där hemma.


Det här är också en present av det lite mer budgetvänliga slaget, för den som gärna vill ge en symbolisk gåva till 30-åringen men utan att ruinera sig på kuppen. Kanske kan presenten till och med kombineras med ett litet kort, där du skriver några ord om livet och vad du önskar att 30-åringen ska få uppleva på den fortsatta vägen? Kom ihåg att personliga presenter, där mottagaren märker att det finns en tanke bakom, ofta är de som blir de mest minnesvärda!

En kommentar

  • Birgitta

    vilken fin idé. det är fint med timglas och inte så vanligt längre. tror att många 30 åringar skulle bli uppskatta en present som denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *