Saker till hemmet,  Vackra saker

Vackra rödvinsglas till någon som börjat dricka finare viner


Att fylla 30 år innebär att många saker börjar förändras i livet. Det är inte ovanligt att befinna sig på gränsen mellan att ha något som sin hobby eller fritidsintresse och att verkligen engagera sig i någonting. Att odla sina intressen och bli mer sofistikerad! Är det något som framstår som sofistikerat och som kräver fokus och hängivenhet så är det rödvin.

Många som är på gång att fylla 30 och gillar rödvin har säkert bejakat sitt intresse under många år men har kanske gått mer på prislappen på Systembolaget än på kvalitet och vinrecensioner när de druckit vin. Om du känner någon som verkligen gillar rödvin men som fastnat i denna ”fälla” och köper samma ”prisvärda” vin vecka efter vecka så är det dags att hjälpa den blivande 30-åringen på vägen och fördjupa intresset för rödvin. Detta gör du genom att köpa en riktigt fin uppsättning med vinglas.

Det är mycket som skiljer de finare vinglasen från de enklare. Detta set om 4 vinglas från Luigi Bormioli är gjorda i ultraklart glas som är fullständigt genomskinligt. Tunn och elekant stjälk utan fog vilken är förstärkt med titan. Det här glaset kan diskas i diskmaskin utan att påverkas av det annars så starka maskindiskmedlet.

Men du ska inte känna att det krävs en blivande sommelier för att den här presenten ska passa. En som fyller 30 år har nästan alltid användning av en fin uppsättning rödvinsglas i hemmet. Det här setet är inte bara gediget och hållbart, det är även anspråkslöst i sin design och passar där med hemma hos i princip vilken 30-åring som helst.  Plötsligt en dag knackar det på dörren och någon har med sig en flaska vin, då är en uppsättning fina vinglas ett måste!

Köp rödvinsglasen hos KitchenTime.se

639 kr för 4 glas.

En kommentar

  • Armand

    Jag tyckte först det kändes lite stelt med vinglas till någon som fyller 30 år men nu när jag läst lite om dem så kanske jag ändrat mig. Feels good! Red red wine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *