råsaftscentrifug
Saker till hemmet,  Saker till köket

Råsaftcentrifug ”Sage the Nutri Juicer Cold”

råsaftscentrifug

En nybliven 30-åring är inte sällan en person som börjat ordna upp det för sig i livet. Man kanske äntligen har börjat komma igång och träna, laga vettig mat och tänka på att få sina 8 timmar sömn varje natt. Detta har ofta att göra med att man faktiskt blir äldre, och märker allt tydligare hur stor betydelse hälsan har för ens välmående.

Som ett led i detta kan det vara en väldigt bra idé att ge bort något som hjälper 30-åringen att enkelt ordna fräsch mat. Här blir en råsaftcentrifug den perfekta presenten! Det är en ganska lyxig gåva, som man kanske inte hade kostat på sig själv, men som blir väldigt uppskattad och fort blir en klar favorit i köket.


Sage The Nutri Juicer Cold har en kylande snurrteknologi som gör det möjligt att tillverka hela 2 liter juice åt gången. Väldigt praktiskt och tidseffektivt för den som har mycket inbokat i schemat! Råsaftcentrifugen kommer med en kanna med förslutning, som gör att den nypressade juicen kan förvaras direkt i kylskåpet. Detta sparar disk och gör att juicen kan kylas så snabbt som möjligt, vilket bibehåller dess fräschör på ett bra sätt.


En rolig idé är att ge bort denna imponerande köksmaskin tillsammans med en välfylld korg med olika frukter och grönsaker. Varför inte lägga dit ett par inspirerande recept på goda juicer att testa, till exempel rödbetsjuice med ingefära eller äpplejuice med lime och gurka? Bara fantasin sätter gränserna.

Köp den hos BagarenOchKocken.se för 2.390 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *