köksmaskin
Praktiska saker,  Saker till hemmet,  Vad varje vuxen människa bör ha

Köksmaskinen som kommer vara med resten av livet

Köp den hos KitchenTime.se

4.799 kr (Fri frakt)

När någon börjar närma sig 30 år så är det ofta många år sedan man lämnade boet och föräldrarnas trygga vrå. Steg för steg har livet utvecklats. Nya kunskaper och rutiner har förvärvats. Nu när 30-årspresenten ska inhandlas så passar det perfekt att som vän eller anhörig till den som firar vara med och utveckla hemmet.

Den här köksmaskinen från KitchenAid är en riktig pansarvagn i köket. Och så snackar vi inte bara om den kraft som denna maskin besitter, utan också om faktumet att den rent inredningsmässigt också är lite utav en ”pansarvagn”. Får få saker är väl så läckra att ha på köksbänken som en Ferrari-röd köksmaskin från det ikoniska märket KitchenAid?

För att den här presenten ska passa till den blivande 30-åringen så är det nog bra om det finns ett visst grundintresse för att greja i köket. För det här är en maskin som kan leverera underverk, om den som använder den investerar lite energi i köket.

Det är dock vanligt att missta sig för att den här presenten bara passar till en matlagningstokig. Det kan vara en blivande 30-åring som är händig, gillar hantverk, är kreativ, gillar att baka bröd, eller något annat där det kommer till att skapa i hemmet. Den här maskinen passar alla som har en grundläggande inställning till livet av att det är roligt att göra själv och att skapa.

Om nyss nämnda beskrivning passar in på den som du känner och som snart fyller 30 år så är denna köksmaskin (även kallad hushållsassistent) ett hett tips! Kitchen Aid Artisan 125 är en energisnål, tystlåten och multifunktionell köksmaskin som kan komma till användning vid väldigt många, varierande tillfällen. 

Köp den hos KitchenTime.se

4.799 kr (Fri frakt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *