bäddset från åhlens
Saker till hemmet,  Vackra saker,  Vad varje vuxen människa bör ha

Ett bäddset värdigt en 30-åring

Köp detta bäddset hos Åhlens.se

Tunt vävt vackert hellinne. För dubbelsäng. Finns också i andra mått.

1790 kr.

Det finns ett oändligt antal sätt på vilket hemmet hos en blivande 30-åring har tagit form. Vissa började kanske med att köpa ett 100% komplett hem i hög kvalitet redan innan de ens fick en egen lägenhet. Andra tar med sig de slitna prylarna från föräldrahemmet och placerar ut i den nya boningen. Med åren byts saker ut och hemmet tar form.

En ytterst viktig plats i hemmet är sovrummet. En klyscha som är lika sliten som den är sann är ju att den att man tillbringar en tredjedel av sitt liv i sängen. Där med är det av största vikt hos den som fyller 30 år att sovrummet inte är av karaktären ”rummet som glömdes bort”.

När det nu vankas 30-årsfest med tillhörande 30-årspresent så kan det vara värt att snoka lite i om det möjligtvis förhåller sig så att det är de gamla påslakanen från gymnasietiden som fortfarande tvättas gång efter gång och används år ut och år in. I så fall är det en utmärkt idé att investera i ett riktigt lyxigt bäddset som present åt den blivande 30-åringen.

Det här ytterst gedigna bäddsetet från Sunshine och säljs av Åhléns är gjort i vävt hellinne och har en extremt mjuk och skön känsla. Setet finns i flera olika färger, just detta i trendiga och sovvänliga färgen charcoal. Du behöver inte tänka på att stryka detta påslakan då rynkorna hos hellinne ser naturliga och vackra ut och snarare bidrar till inredningen snarare än att det ser ofräscht ut.

Bidra till att kvaliteten på den där tredjedelen av livet som tillbringas i sängen höjs och att sömnen för decennier framöver kantas av en mjuk och följsam känsla till tonerna av vävt hellinne. Du hittar som sagt detta bäddset hos Åhléns. 

Köp detta bäddset hos Åhlens.se

Tunt vävt vackert hellinne. För dubbelsäng. Finns också i andra mått.

1790 kr.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *