köra ferrari upplevelse
Upplevelser

Låt pojkdrömmen komma till liv – i 8 km

Köp upplevelsen hos LiveIt.se

995 kr

Okej, det är kanske något som inte går att sticka under stolen med: det här är en present av det lite grabbigare slaget när det kommer till kategorin presenter till en blivande 30-åring. Där med inte sagt att den inte kan passa vilken 30-åring som helst. Livet är fyllt av drömmar av olika slag. För den som börjar närma sig ”de trettio” så finns det många drömmar om hur man vill att livet ska bli och tankar om vilka mål man vill nå.

Men något som också är närvarande är alla de drömmar man burit på under uppväxten. Vissa av dem kanske så länge som från barndomen. Att köra en riktigt kraftfull sportbil är en dröm som många går omkring och bär på. Med denna provkörning av en Ferrari eller Lamborghini på allmän väg så ger du bort en present som garanterat är ett minne att ta med sig in i det fortsatta vuxenlivet. Här snackar vi 8 km körning på allmän väg med 600 hästkrafter som frustar under motorhuven. Vilken 30-åring skulle inte tacka ja till en sådan upplevelse?

Många upplevelsepresenter är knutna till Stockholm men utöver Stockholm så kan du via Live it köra dessa legendariska sportbilar på många platser runt om i södra samt Mellansverige. Värt att observera är att bilparken uppdatera kontinuerligt så bilmodellen kan variera. Toppfarten på de bilar som erbjuda till dagens datum ligger över 300 km/h. Men kom ihåg att i Sverige är det lagstadgad hastighetsbegränsning som gäller. Det här är en extra bra present om du kan följa med din blivande 30-åring som personlig fotograf eller kanske medresenär. 

Köp upplevelsen hos LiveIt.se

995 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *